Fotograaf Timona Visser 
          MOOI & BIJZONDER

Reviews

Timona van Fototimo is een vakkundige fotograaf die van afwisseling houdt. Ik heb haar gevraagd voor mijn nieuwe website waar ik naast projectfoto’s van mijn interieurontwerpen ook graag een nieuwe profielfoto wilde.

Niet standaard poseren maar gewoon lekker bezig zijn want daaruit ontstaan de leukste en spontaanste foto’s is het advies van Timona. Omdat ik naast mijn werk ook van tuinieren houd hebben we dat als locatie genomen voor de profielfoto.

De projecten die ik op de website wil laten zien vragen om een goede foto en goede belichting en dat is toch een vak apart. Dus zijn we samen langs klanten gegaan en heeft Timona van meerdere projecten prachtige interieurfoto’s gemaakt. Met hier en daar een detail uitvergroot om materialen goed te laten uitkomen.

Ik ben heel blij mee het resultaat en laat vol trots mijn foto’s zien op de nieuwe site. Voor herhaling vatbaar!   

Hartelijke groet

Ellen Dekker Interieur  

      

Wij zijn Timona dankbaar en ontzettend blij met de dierbare foto's, die een bijzondere mooie blijvende herinnering zijn van een liefdevolle gebeurtenis.Timona is een absolute aanrader voor een prachtige reportage in een ontspannen sfeer en u krijgt er een bijzondere dierbare foto collectie voor terug. 

Jerome en Meralda de Haas

Timona is in onze ogen een topfotograaf. Ze heeft een prachtserie gemaakt van onze hondjes, waarvan een erg angstig is. Ze stelde hun eerst op hun gemak door ze een poosje rustig te laten snuffelen in de studio. Zonder dwang naar hun plekje en heel relaxt en kalm de foto`s gemaakt. Al met al een zeer geslaagde serie foto`s,ook de afhandeling erg snel en ook leuk contact met Timona. Wij zijn zeer tevreden!!!

Groetjes Miranda en Annie


Onlangs heb ik een fotoshoot van onze kinderen laten maken, Timona gaf zelf locaties voor buiten aan strand, bos. Ik heb het aan timona en onze kinderen overgelaten, de foto's zijn werkelijk prachtig en ik ben zeer trots en blij met het resultaat. De website van timona sprak mij ook aan mooie foto's duidelijk en overzichtelijk en goede prijs en kwaliteit 👍

Kortom een echte aanrader. 

Groetjes Nicole ursem


Onze mooie dag vond op 2 september 2022 plaats. Tijdens de voorbereiding zeiden we tegen elkaar dat we graag wilden wat degene die foto`s zou maken iemand was die voor ons vertrouwd was. We kwamen dus al snel bij Timona terecht. Zij had al een hele fijne reportage gemaakt van onze familie en wilde dat zij onze dag zal vastleggen. Gelukkig voor ons wilde Timona dat ook. Van te voren hebben we samen de dag doorgenomen. Wat wilde wij graag maar Timona had nog hele goede tips die wij zeker hebben gebruik. Op de dag zelf had je geen idee dat we echt moesten poseren alles verliep heel natuurlijk. De eerste foto`s kregen we de avond zelf al deze beloofde een hoop voor de rest. Timona heeft een heel mooi album gemaakt met twee kleine boekjes voor onze ouders. Door het boek kunnen we nu nog regelmatig terug kijken naar onze onvergetelijke dag. Met als doel nog als ons huis helemaal klaar is om dan ook nog een mooie foto op te hangen in de huiskamer. Al wordt het nog erg lastig om een keuze daarin te maken.

Liefs Paul en Nathalie Twaalfhoven- van Wijk

Zowel privé als zakelijk heeft Timona meerdere fotoreportages voor ons gemaakt. De natuurlijke en mooie reportages van ons gezin en de professionele zakelijke foto`s met oog op detail zijn prachtig geworden. Onze foto`s van het gezin hangen in huis, maar de bedrijfsfoto`s worden gebruikt op de website, onze folders en worden ingezet op social media kanalen. Timona is een zeer relaxte vrouw die sfeer weet te creëren. Zo komt Timona al een paar jaar bij ons langs en we zijn iedere keer weer tevreden. Bij de volgende reportage zullen wij haar zeker contacten. Wil je echt wat anders dan is Timona absoluut een aanrader!

                                    Constance Veldman belevingsboerderij veldzichthoeve

 Alles valt en staat met een goede voorbereiding en daar kun je zeker van op aan bij Timona en Monique.
Onze locatie was voor hun nieuw en hiervoor namen ze de tijd om ruim voor onze bruiloft eens rond te kijken.
Tijdens de voorbereidingen onze wensen en mogelijkheden besproken. Voor advies kun je ook altijd bij hun terecht.  Het zijn gezellige leuke meiden die achter hun werk staan. Een ongedwongen sfeer en het eindresultaat waar je met trots naar blijft kijken. Nogmaals bedankt voor ons prachtige boek. 

Liefs Mark en Brigitte

12 mei 2023 zijn wij samen het huwelijk ingestapt. Deze dag is compleet gemaakt door deze super fotografen.Door de prachtige foto's die ze hebben gemaakt kunnen we terug kijken op een mega mooie dag! Wij zijn blij dat ze met zijn tweeën kwamen, hierdoor is ieder moment op zijn mooist vastgelegd. Niet alleen tijdens de fotoshoot, maar ook tijdens de hele dag. Waarbij ook juist de spontane, onverwachte dingen super leuk op beeld staan.

Brian en Ilona


Timona heeft samen met Monique onze bruiloft gefotografeerd. Ze hebben de prachtige momenten kunnen pakken op de gevoelige plaat. Ze creëerden een relaxte sfeer ook voor onze kinderen. Een absolute aanrader!

22 september 2023 Sander en Anne